Valg af produkt

Pejsekampagne.dk har valgt kun at forhandle kvalitetsprodukter. Et kvalitetsprodukt er et produkt med en estimeret levetid på minimum 20 år. Pejsekampagne.dk har præference for følgende kvalitetsprodukter:

Producenterne har til sammen hundredevis af produkter. Det bedste overblik får du ved at besøge producenternes hjemmesider, der indeholder alle produkter, flotte billeder og alle tekniske data. Links til producenternes hjemmesider er tilføjet efter producentnavnet herover.

Klimavenlig kvalitet

Der er få andre kvalitetsprodukter på markedet end dem, der er nævnt herover. Ønsker du ét af disse produkter, kan du ligeledes købe dem igennem pejsekampagne.dk med fuld rabat.

Brændeovne og pejseindsatser er CO2 neutrale varmekilder og er dermed klimavenlige. De fleste brændeovne og pejseindsatser er i dag Svanemærket.

Danmark er blandt de lande, der har verdens skrappeste krav til brændeovne og pejseindsatser. Partikeludledningen fra brændeovne og pejseindsatse er reduceret kraftigt og udgør i dag mindre end 4,0 g pr. kg.

Pejsemarkedet ér en jungle. Der er desværre mange dårlige produkter på markedet. Nogle af disse produkter er blandt de mest kendte på markedet.