Cookie- og Privatlivspolitik

INTRODUKTION

Når du benytter vores website indsamles der oplysninger om dig, der bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold samt til at øge værdien af vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (jf. http://minecookies.org/cookiehandtering/) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet hvilke informationer, der indsamles.

COOKIES

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette oplevelsen og værdien af vores hjemmeside. Cookies indeholder ikke skadelig kode som f.eks. virus.

Du kan slette eller blokere for cookies, jf. http://minecookies.org/cookiehandtering/.

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil du kunne risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, og at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder ikke cookies fra tredjepart.

PERSONOPLYSNINGER

GENERELT

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker ved almindelig tilgang til indhold på vores site.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af informationer: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail. Det vil typisk være i forbindelse med udfyldelse af elektronisk formular.

SIKKERHED

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

FORMÅL

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og for at kunne levere dig de services, du har efterspurgt eller behov for. Informationerne anvendes primært til at optimere vores services og indhold.

For at vi kan indlede en dialog, og du kan modtage et tilbud og indgå en aftale, har vi brug for at få personoplysninger, herunder navn, adresse, telefonnummer, mail adresse, mv. Der indsamles desuden oplysninger om, hvilke produkter, du er interesseret i.

PERIODE FOR OPBEVARING

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

VIDEREGIVELSE AF OPLYSNINGER

Der videregives ikke oplysninger til tredjepart med mindre det er i forbindelse med håndtering af en ordre. Tredjepart er i denne forbindelse relevante forhandlere, montører og andre interessenter af relevans for ordrehåndteringen. I alle andre tilfælde videregives oplysninger ikke til tredjepart.

Vi benytter tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af oplysninger som navn, adresse, telefonnummer og e-mail vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.

Vi har ingen interesse i at krænke personers private frihed, privatlivets fred og private ejendomsret. Det er ikke en del af vores forretningsmodel at sælge oplysninger af denne karakter til tredjepart.

INDSIGT OG KLAGER

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til bent.ronholt@outlook.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet, jf. https://www.datatilsynet.dk/.

UDGIVER

Websitet ejes og publiceres af:

Rønholt Management
Amicisvej 2, 3.th.
DK-1852 Frederiksberg C
Telefon +45 51 24 51 85
Mail bent.ronholt@outlook.dk